Frihet utan tvång

Frihet utan tvång

Tisdagar har utvecklat sig till en svår bloggdag. Junior har fotbollsträning 17.15 och jag passar på att springa/lufsa dryga timmen. Sedan har jag förmånen att se sista halvtimmen på träningen och snacka lite med någon trevlig förälder. I bilen och direkt iväg till en timmes innebandyträning, junior som spelare och jag som ledare (ibland spelande ledare). Två och en halv timmes träning innebär att vi behöver hinna med middag innan och sedan kompletterar junior med ett par bars. 
Ibland har jag ett eller två påbörjade inlägg men de senaste veckorna har varit intensiva på ett sätt som inte medgett extrainlägg. Jag har en 10-tal rubriker men inget som är påbörjat.
Men jag känner inget tvång att komma fram med något så i likhet med förra tisdagen riskerar det att fortsätta att bli tomt. 
Men det allra bästa är att tisdagarna är något att se fram emot. De är guld! 
Idag hade vi turen och fick byta hall och där hittade vi traktordäck och vips hade vi byggt en mästarnas mästarebana fylld av skratt och glädje! 

God natt!

Kommentarer är stängda.