Premiärtur på pendlarraketen

Premiärtur på pendlarraketen

Raket och raket, egentligen handlar det precis om något som är tvärtom. Det är verkligen inga överljudshastigheter som ska uppnås även om jag tycker att 25km/h (som elassistansen får hjälpa till till) kanske är i långsammaste laget. Det innebär att jag behöver jobba med mitt huvud för att hitta rätt inställning. Träningen ska bara vara en minimal positiv bieffekt, men det stora vinsten ska vara på det finansiella och ekologiska planet. Jag hoppas också kunna uppnå någon form av frihetskänsla, jag känner att jag blir mer och mer frustrerad av bilköer och får den där destruktiva känslan av waste när jag åker med i tåget av bilister med tomma blickar. 

Nåväl, premiärturen blev till jordgubbssjälvplocken 3km bort. Fru på sin elraket och junior på sin MTB (utan hjälpmotor). En på det hela taget trevlig tur som resulterade i knappa 6kg infrysta bär (som jag vet att det inte är)! Det som var lite smolk i bägaren var att det dels var lite sent på säsongen men framförallt att det var nästa oändligt med övermogna, ruttna och mögliga gubbar på buskarna. Det är någon som missat att göra en god affär. 

Efter 3h på MTB så var det dags att sätta sig på min tredje cykel för dagen och spela fotboll med junior. En bra semesterdag helt enkelt.

2 reaktioner till “Premiärtur på pendlarraketen

  1. Fick en bra ide, tycker jag! Cykling måste ju passa bra som motion, när man har ont i hälen, hälsporre! Att jag inte tänkt på det! Dags att pumpa cykeln och testa!

Kommentarer är stängda.

Kommentarer är stängda.