Göta kanal run, dag 4 & 5: Odelad upplevelse

Göta kanal run, dag 4 & 5: Odelad upplevelse

För 5 dygn sedan konstaterade jag att det skulle bli spännande att vara utanför bubblan. Det ordet använder jag inte dag. Det har ärligt talat varit odrägligt att vara utanför. Kanske är det för att jag är avis och vill vara med själv, kanske är det för att informationen varit minimal men mest troligt beror det på att det bästa jag vet, alla kategorier, är att uppleva tillsammans med min familj. Och denna gång har jag hamnat utanför en jätteupplevelse, det känns som en chans att vårda och bygga relationen har gått förlorad. Jag vet att jag inte är världsbäst just nu och jag hoppas att det går över. Det som gör det både svårare och lättare är att jag är så imponerad av alla deltagare och framförallt min fru som genomförde alla 5 dagarna med briljans. Jag är så otroligt stolt men också vilsen för veckan som gått lämnar i princip inga minnen i mitt huvud allt medan hon har fullt schå att sortera allt.

2 reaktioner till “Göta kanal run, dag 4 & 5: Odelad upplevelse

  1. Ett jättestort grattis till din fru!! Så roligt att hon klarade det!! Och du har ju också varit ute själv på många ”äventyr” där hon har fått vara utanför! Och bara följa en liten plutt idatorn!! ?

    1. Hon har inte varit utanför något enda äventyr som sträckt sig över flera dagar. Då har hon antingen tävlat själv eller aktivt varit med som support/pacer. Endagare är något helt annat för då kan man enkelt prata ihop sig efteråt.

Kommentarer är stängda.

Kommentarer är stängda.